Tilaus- ja toimitusehdot

YLEISET EHDOT
– Toimitamme tuotteita täysi-ikäisille asiakkaille Suomeen, lukuun ottamatta Ahvenanmaata.
– Tuotteet ovat myynnissä myös liikkeessämme. Mikäli tuote on päässyt loppumaan ja/tai sitä ei ole enää saatavilla lisää, varaamme oikeuden peruuttaa kaupan. Tällaisessa tapauksessa otamme yhteyttä sinuun.
– Hinnat sisältävät arvonlisäveron 14 % tai 24 % . Vanhat, käytetyt tuotteet kuuluvat marginaaliveron 0 % piiriin.
– Asiakkaan tulee huomioida, että vanha tuote on vanha tuote, ja siinä saattaa olla ajan patinaa, esimerkiksi naarmuja tai kulumaa.
– Emme vastaa meistä riippumattomista kuljetusviivästyksistä. Sovellamme kaikkiin toimituksiimme Force Majeure -ehtoa.

TILAUSVAHVISTUS
Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus kun olemme käsitelleet tilauksesi.

TOIMITUSAIKA JA TILAUKSEN NOUTO
Tilaukset toimitetaan Postin postipakettina tai Matkahuollon Lähipakettina. Voit valita haluamasi toimitustavan, mutta pidätämme tarvittaessa oikeuden muuttaa asiakkaalta lupaa kysymättä toimitustapa toiseksi, kahden edellä mainitun toimitustavan kesken.

Paketti/paketit toimitetaan Ideahuoneesta kuljetukseen 1-2 arkipäivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Mahdollisista poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan erikseen. Mikäli kyseessä on tilaustuote, on tuotteen yhteydessä mainittu arvioitu toimitusaika.

Postipaketti
Ostajan tulee noutaa tilaus Postin toimipisteestä seitsemän (7) vuorokauden kuluessa, muutoin paketti palautuu lähettäjälle. Mikäli paketti palautuu meille, veloitamme palautuskulut asiakkaalta.

Matkahuollon Lähipaketti

Matkahuollon Lähipakettia, joka lähetetään sinua lähellä olevaan toimipaikkaan (esim. R-kioski, K-kauppa, Matkahuolto) säilytetään 14 vuorokautta, jonka jälkeen paketti palautuu lähettäjälle. Palautuneesta paketista veloitetaan palautuskulut asiakkaalta. 

Nouto myymälästä

Mikäli ostaja on valinnut toimitusehdoksi “nouto myymälästä”, tulee tilaus noutaa viiden (5) arkipäivän kuluessa kivijalkaliikkeen aukioloaikoina, tai sopia mahdollisimman pian jokin muu noutoaika joko sähköpostitse tai puhelimitse.

LUNASTAMATTA JÄTETTY PAKETTI
Postista/Matkahuollon toimipisteestä noutamatta jätetty paketti ei ole sama kuin palautus. Noutamatta jätetystä ja meille palautuneesta lähetyksestä veloitamme kuluttajasuojalain mukaisesti palautuskulut asiakkaalta.

TOIMITUSKULUT
Toimituskulut on pääsääntöisesti 6,90 €, mahdolliset poikkeukset on mainittu tuotteen esittelyssä. Toimituskulut sisältävät myös pakkauskulut. Pyrimme kierrättämään ja käyttämään vanhoja pakkausmateriaaleja niin paljon kuin mahdollista.

Osalla tuotteista on vain noutomahdollisuus. Tämä on mainittu tuotteen esittelyssä.

MAKSUTAVAT
Maksaminen tapahtuu aina SSL-suojatun yhteyden kautta, ja on turvallista.
Verkkokaupassa voi maksaa yleisimpien pankkien pankkitunnuksilla tai yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla. Maksupalvelu tapahtuu Checkout-palvelun kautta. Tehdessäsi ostoksen Ideahuoneen verkkokaupasta tiliotteellasi näkyy maksunsaajana Checkout, joka toimittaa maksusi edelleen Ideahuoneelle. Lisätietoja Checkout-palvelusta löydät tämän linkin takaa.

PERUUTUS- JA PALAUTUSOIKEUS
Kaikilla verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on kuluttajasuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus. Aika lasketaan paketin vastaanottamisesta.
Ostaja vastaa tuotteen palautuskustannuksista ja on vastuussa tuotteesta siihen saakka, kunnes se on palautunut Ideahuoneen hallintaan. Muista pyytää Postista kuitti lähetyksestä. Emme vastaanota postiennakolla palautettuja paketteja.
Ennen tuotteen palautusta ostajan tulee lähettää sähköpostitse peruutusilmoitus osoitteeseen posti@ideahuonetampere.fi. Peruutusilmoituksessa tulee olla seuraavat tiedot: nimi, osoite, palautettavan tuotteen tiedot ja kappalemäärä sekä tilinumero palautusta varten. Mikäli et voi tehdä peruutusilmoitusta sähköisesti, voit ottaa yhteyttä puhelimitse.
Palautettavan tuotteen ja mahdollisen tuotepakkauksen tulee olla samassa kunnossa kuin se oli vastaanotettaessa. Pakkaa tuote huolellisesti ja lähetä osoitteeseen:
Ideahuone
Itsenäisyydenkatu 25
33500 Tampere
040 153 1887

Ideahuone pidättää itsellään oikeuden vähentää mahdollinen tuotteen arvonalentuma, mikäli palautettu tuote on käytetty tai se on vaurioitunut. Maksettu kauppahinta (ilman postikuluja) palautetaan asiakkaan ilmoittamalle pankkitilille viimeistään 14 vuorokauden kuluttua tuotteen palautumisesta.

VAHINGOITTUNUT TAI VÄÄRÄ TUOTE
Mikäli paketti on kuljetuksen aikana vaurioitunut, tarkasta se heti toimipisteessä jossa olet paketin vastaanottanut ja tee tarvittaessa reklamaatio vaurioituneesta tuotteesta kyseiseen toimipisteeseen.

Mikäli vastaanottamasi tuote on väärä tai vahingoittunut, ota välittömästi yhteyttä Ideahuoneeseen sähköpostitse posti(at)ideahuonetampere.fi.

* * * *

Ota yhteyttä missä tahansa ostoon tai kuljetukseen liittyvässä epäselvässä tai mieltä askarruttavassa asiassa.